Wat gaan we doen?

In april gaan we lekker verder met Edison robot ūü§Ė. In groepjes van twee gaan we de robot programmeren met EdPy, Python dus!. Wordt dit je eerste keer met de Edison? Dan kan je met EdScratch aan de slag. Kom naar de Dojo, kies je challenge of bedenk er zelf √©√©n!

Wil je meedoen? Schrijf je in!

Marathon Rotterdam

De dojo valt samen met de eerste dag van de marathon van Rotterdam. Houd er rekening mee dat het erg druk in de stad is en dat de locatie mogelijk niet, of slecht, bereikbaar is met de auto. We raden iedereen aan met het OV te komen. We zitten naast het centraal station, dus zowel met de bus, tram, metro en trein is de locatie goed te bereiken.

Locatie

Dept

Delftseplein 27N
3013 AA Rotterdam
Central Post gebouw 13e verdieping

Programma

10:55 Р11:00  Inloop
11:00 Р13:00  Aan de slag!

Wat moet ik meenemen?

  • Je ticket
  • Een werkende laptop*

*) Zorg dat je laptop minimaal over WiFi en een browser (Chrome / Firefox) beschikt. Wij kunnen helaas niet alle¬†kinderen helpen om alles werkend te krijgen dus wij vertrouwen erop dat alles werkt bij binnenkomst! Zorg er ook voor dat er een emailadres beschikbaar is om een account aan te kunnen maken voor online programma’s.

Doneren aan CoderDojo? Graag!

Wilt u CoderDojo Rotterdam ondersteunen met een vrijwillige bijdrage, graag! Dit kan door tijdens de registratieprocedure te kiezen voor Donatie en zelf het bedrag te kiezen.

Inschrijven

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Registreer dus op tijd je ticket.