Vrijwilligers gezocht!

Stichting CoderDojo Rotterdam is dringend op zoek naar vrijwilligers om het voortbestaan van CoderDojo Rotterdam te kunnen verzekeren!

Wat is CoderDojo Rotterdam?

CoderDojo Rotterdam is een van de langst lopende Dojo’s in Nederland en zet zich iedere maand weer in om met behulp van de inzet van vrijwilligers kinderen in de leeftijdscategorie 7 t/m 17 de basis principes van het programmeren bij te brengen!

Wat kun jij doen?

We kunnen jouw hulp op verschillende manieren goed gebruiken! Namelijk:

1. Mentor

Als mentor ben je op de dag zelf aanwezig en help je met de ondersteuning van de kinderen. Technisch onderlegd zijn is hierbij handig, maar je hoeft zeker geen rock-star-engineering-ninja te zijn 😉 De de meeste gevallen geef je een klein zetje in de goede richting!

2. Gastvrouw / gastheer!

Een dagje CoderDojo begint voor de deelnemers al bij de deur! Als gastvrouw / gastheer help jij met de check-in en help je de deelnemers de weg!

3. Champion

Als champion trek jij de kar! Jij zorgt ervoor dat de Dojo’s gepland staan, het event online staat en de registraties vollopen. Je coördineert met de vrijwilligers en zorgt dat de dag goed verloopt! Je bent dus vooral achter de schermen bezig!

Zie jij jezelf in een van de bovenstaande beschrijvingen? Stuur snel een e-mail voor een kennismaking!

Categorieën

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en komende edities door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!
* indicates required